Instagramo stories kūrimo nemokami įrankiai ir programėlės

6 nemokami patikrinti rekomenduojami įrankiai „Intagramo“ „stories“ kūrimui

Jau anksčiau išdėsčiau, kodėl reikia „stories“ „Instagramo“ tinkle, ir kad tikrai verta jas naudoti ir „Facebooke“. Šįkart trumpai pristatysiu įrankius, kurie naudingi „Instagramo“ „stories“ kūrimui. Jei kol kas neaišku, kas tai per išradimas – kviečiu skaityti mano tekstą.

Jei socialinius tinklus naudojate verslui, nesate „influenceris“ ar rinkodaristas, nedirbate profesionaliai su vaizdo medžiaga, jums tikrai pakaks vienos ar kelių programų koreguoti turinį.

Nesiverskite per galvas mėgindami visas iš eilės programas, nes jų yra begalės, ir kasdien atsiranda naujų. Pristatau man, mano klientams patinkančias ir naudojamas programas. Visos mano minimos programos yra nemokamos arba turi nemokamas versijas.

  1. Unfold – patogi, paprasta programa kurti estetiškiems „stories“. Nedaug, bet neblogų šablonų, kils idėjų, kaip sukurti gražesnį vaizdą ir įdomiau pristatyti save socialinėje erdvėje.
  2. Adobe Spark Post siūlo paeiliui sudėlioti savo „story“ – rinktis nuotraukas, spalvų derinius ir pan. Taip pat gausybę nemokamų nuotraukų, kurias galite apipavidalinti šriftais, animacijomis ir kitais dizaino elementais. Nesudėtinga naudotis, lengva daryti pakeitimus eigoje.
  3. Canva daugeliui puikiai pažįstama ar bent girdėta programa, naudojama ir kompiuteriuose. Kadangi turi atskirus „stories“ šablonus, patogu turėti šią programą ir telefone. Priešingai nei „Unfold“, „Canva“ siūlo nemokamai gerokai daugiau šablonų, bet jų stilistika kitokia. „Canva“ labiau žaisminga, dominuoja spalvų deriniai, o „Unfold“ labiau minimalistai. Išbandykite, kas jums tinka labiau.
  4. InShot programėlė pravers kuriantiems vaizdo įrašus. Su šia programėle lengvai apkarpysite, sutrumpinsite vaizdo įrašą ar sukursite koliažą. Yra ir daugiau vaizdo koregavimo funkcijų.
  5. A Design Kit sukurs žaidimo emociją jūsų komunikacijoje. Puikiai tiks, jei jūsų autorinis balsas valiūkiškas, gyvybingas, kūrybiškas, spalvingas. Daugiau nei 120 dizainų, įvairių lipdukų ir kitų elementų, papuošiančių jūsų turinį.
  6. VSCO programa nemokama redaguoti nuotraukas, bet norint redaguoti vaizdo įrašus teks įsigyti mokamą versiją. 10 nemokamų filtrų, galimybė keisti nuotraukų kontrastus, koloritą ir pan. Labiau tiks mėgstantiems dirbti prie spalviškumo nei prie bendro dizaino.

Kokias programėles naudojate jūs? Parašykite man Deimante@sraute.lt, papildysiu sąrašą su jūsų rekomendacija.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.