Įvaldykite „Facebooką“ su šiais naudingais patogiais nemokamais įrankiais

Kol „Facebookas“ vis dar populiariausias socialinis tinklas Lietuvoje, paverskime jo valdymą dar patogesniu. Dalijuosi keletu puikių įrankių, kurie padės patogiau valdyti paskyras.

  1. Baiminatės, kad reklama prastai veiks dėl užrašų ant vizualo? Pasitikrinkite savo nuotrauką čia. Atminkite, kad jei nuotraukoje daugiau nei 20 % užims užrašai, reklama gali būti išvis nepatvirtinta, o jei patvirtinta – gali būti brangesnė. Logotipas taip pat įeina į užrašo skaičiavimą.
  2. „Canva“. Puikioji „Canva“ padės padaryti nesudėtingus koliažus ar maketus. Taip pat neabejotinai gausite įkvėpimo ar idėjų ateities įrašams. Labai tinka stokojantiems žinių, kaip derinti šriftus, spalvas.
  3. „Facebooko“ įrašus planuokite su „Creator Studio“ – tai paties „Facebooko“ sukurtas nemokamas įrankis, kuriame galite planuoti ir „Instagramo“ įrašus.
  4. „Resolve“ programa skirta redaguoti vaizdo įrašus. Su šia nemokama programa suredaguosite, sudėsite į vieną, pridėsite efektus vaizdo įrašams ir kt. Tiesa, įrašų „rederinimas“ užtrunka, tad rezultatas nebus greitas, turėkite mintyje.
  5. „Facebook Sound“ siūlo nemokamus garso įrašus jūsų vaizdo įrašams, paviešintiems šioje platformoje. Atminkite, kad negalite naudoti garso įrašų, muzikos vaizdo įrašuose, kuri jums nepriklauso arba neturite teisių. Už daugkartinius pažeidimus jūsų paskyra gali būti pašalinta iš socialinio tinklo.

Ar jums šis įrašas buvo naudingas? Paspauskite vieną iš ikonų:

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.