Kaip telefone ir kompiuteryje išsaugoti Instagram nuotraukas

Kaip išsaugoti „Instagram“ nuotraukas?

Pirma šio įrašo dalis – apie savo nuotraukų saugojimą, antra – apie kitų sukurtų vizualų saugojimą (su išlygomis ir nepažeidžiant autorinių teisių!).

„Instagramo“ kamera padarytas nuotraukas galite saugoti į telefoną nustatę pagal šią eigą:

eikite į Settings-Account-Original Photos/Original Posts. Įjunkite Save Original Posts/Original Posts ir Save Posted Photos.

Kiekviena nuotrauka, kurią viešinsite šiame tinkle, bus automatiškai išsaugota telefone.

„Story“ galite išsaugoti peržiūrėdami jį ir paspaudę ant trijų taškų ekrano dešiniajame kampe.

Jei norite išsaugoti koreguotą „Instagrame“ įrašą, eikite į norimą nuotrauką, paspauskite tris taškus nuotraukos kampe-Copy Share URL. Atidarykite naršyklėje nuorodą. Palaikykite paspaudę ant nuotraukos ir nukopijuokite ją. Atidarykite programėlę „Note“ „iPhone“. Ilgai paspaudę įterpkite nuotrauką. Tada spauskite Share-Save Image, kad išsaugotumėte nuotrauką iš „Instagramo“ į telefoną.

Kaip išsaugoti kitų nuotraukas „Instagrame“?

Pamačiau, patiko, noriu. „Instagramas“ daugeliui yra šiuolaikinis „Pinterest“, kur gauna idėjų ir įkvėpimo. Kartais kai kurie vizualai mus taip įkvepia, kad norime juos turėti.

Tačiau pirmiausia prieš saugodami svetimas nuotraukas, žinokite, kad „Instagrame“ ar kitame socialiniame tinkle paviešintų nuotraukų negalima saugoti ir naudoti be autoriaus. Saugodami nuotrauką turėkite ir nuoroda į šaltinį ir autorystę. Tai būtina, jei nuotrauką naudosite iliustruoti ką nors rodysite ar platesnei auditorijai, ne tik saugosite asmeniniame kompiuteryje ir telefone.

Pats „Instagramas“ leidžia saugoti nuotraukas programėlėje paspaudus „save“ vėliavą po nuotrauka dešiniajame kampe. Jos patenka į programėlės folderį.

Tačiau dalis nori turėti savo telefone arba kompiuteryje.

Kaip išsaugoti kitos paskyros „Instagram“ nuotrauką telefone?
Pasidaryti ekrano nuotrauką.

„iPhone“ tai padarysite vienu metu spausdami „home“ mygtuką ir dešinį šoninį mygtuką.

„Android“ telefonų modeliuose spauskite vienu metu ir palaikykite kelias sekundes Power ir Volume down mygtukus.

Kaip išsaugoti kitos paskyros „Instagram“ nuotrauką kompiuteryje?

Paprasčiausias būdas yra daryti ekrano nuotrauką, bet jei norite aukštos kokybės nuotraukos, sekite instrukciją.

Atidarykite naršyklėje „Instagram“ ir norimą nuotrauką. Spustelėkite dešinį pelės klavišą ir pasirinkite „see source“ arba Ctrl + U. Neišsigąskite – pamatysite HTML kodą. Kode raskite nuotrauką, tiksliau, jos pavadinimą su .jpg naudodami paiešką (Ctrl + F).

Nukopijuokite visą nuotraukos nuorodą ir įveskite į naršyklės adreso juostą. Spustelėkite ant nuotraukos dešiniuoju pelės klavišu ir pasirinkite „save“. Viskas.

Tačiau atminkite, kad tai nesuteikia jums teisė gauti naudos ar pinigų už kitų atliktą darbą. Verčiausia patikusias nuotraukas „repostinti“, taip jūs išsaugosite autorystę ir parodysite nuotraukos savininkui, kaip žavitės jo darbu ar veikla.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.