Įrankiai, skirti analizuoti Instagram verslo paskyrą ir gerinti rezultatus

Kaip pagerinti „Instagram“ rezultatus: statistikos analizė su įrankiais

„Instagramo“ žaidimą perprasti ir paveikti savo naudai reikia laiko, idėjų ir užsispyrimo. Neužsibūkite vien prie turinio kūrimo, būtinai analizuoti, kaip į jį reaguojama. Atrinkau kelis nemokamus įrankius analizuoti savo paskyros statistiką.

Visi įrankiai tinkami verslo paskyroms, yra nemokami ir saugūs.

Asmeninė „Instagram“ verslo paskyros statistika

„Instagram Insights“ yra pagrindinis įrankis analizuoti asmeninę jūsų verslo paskyros statistiką. Jei jos nematote, reiškia, jūsų paskyra yra asmeninė. Analitika lengvai pasiekiama, galite patogiai pasidaryti „printscreenus“ ir saugoti jums aktualius duomenis. Kaip rasti „Insights“? eikite į „Instagram“ telefone, spauskite viršuje dešinėje meniu, pasirinkite Insights.

Nemokamas įrankis analizuoti „Instagram“

Norite truputį gilesnio žvilgsnio? Galite išbandyti oficialaus „Instagramo“ partnerio „Iconosquare“ nemokamą įrankį, skirtą atlikti trumpą analitikos auditą. Šis įrankis ir programa yra visiškai saugūs, todėl galite be baimės prisijungti prie savo „Instagramo“ paskyros pagal šią nuorodą.

Sistema jums parodys paskyros rezultatą procentais, o apibendrintą auditą atsiųs el. paštu. Labai daug nesitikėkite, bet kai kurie aspektai gali atkreipti jūsų dėmesį, pavyzdžiui, kad verta įrašyti BIO „hashtagus“ arba kad verta išplėsti turinio formatus.

Visgi gili turinio analizė turėtų būti atliekama ne robotų, o specialistų, kurie gali lyginti jūsų paskyrą su konkurentų, iškelti silpnybes ir stiprybes, paaiškinti vieną ar kitą reiškinį bei pasiūlyti sprendimus. Aš, Deimantė Bagdanavičienė, šio tinklaraščio autorė ir diplomuota komunikacijos specialistė atlieku turinio auditą – nuo BIO ir profilio nuotraukos iki pasirinktų formatų ir įrašų temų bei dažnumo. 5–8 lapų auditas pateikiamas PDF formatu, jo kaina – nuo 100 eurų. Užsisakyti paslaugą galite čia.

„Instagram“ paskyros analizės įrankiai

„Socialbakers“ taip pat turi daug įdomių nemokamų įrankių nagrinėti „Instagramo“ analitiką. Vienas įrankis netgi leidžia lyginti jūsų ir konkurentų paskyras. Tačiau atrodo, kad tai galioja didelėms užsienio paskyroms, kurios yra užfiksuotos jų duomenų bazėje. Tačiau išmėginkite, galbūt jų įrankis patobulėjo.

Rinkoje yra daug kitų įrankių, kurie pasiūlys jums nemokamai ir mokamai įvairius duomenis, įžvalgas ir pan. TAČIAU būtinai pasitikrinkite prieš suteikdami jiems prieigą prie paskyros, ar jie yra oficialūs „Instagram“ partneriai. Jei rasite juos paieškoje, gerai, jei ne – nerizikuokite.

Atsargiai – „Instagram“ „shadow ban“

Perduodami prieigą prie savo paskyros nesaugioms programoms jūs rizikuojate užsitraukti „shadow ban“ savo ar verslo, kuriam padedate, „Instagramo“ paskyrai, tai yra, gali sumažėti įrašų pasiekiamumas ir įsitraukimas. Kas dar kenkia „Instagramo“ paskyrai, rašiau anksčiau.

Ką daryti, jei jus „ištiko“ „shadow ban“? Štai, kaip atpažinti ir „atkerėti“ paskyrą:

Buvo naudinga? Sureaguokite:

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.