Kaip plėsti Facebook grupę

„Facebook“ grupė: kokių klaidų išvengti

„Facebook“ grupė gali būti dar viena platforma pasakoti apie savo verslą. Tačiau niekada nekelkite šio tikslo kaip pagrindinio grupei. Grupė nurodo, kad joje buriasi bendraminčių bendruomenė. O tai reiškia, kad svarbiausias esate ne jūs ir jūsų verslas, o būtent grupės nariai.

Kokių klaidų vengti kuriant ir plėtojant „Facebooko“ grupę? Grupė, beje, yra 2021-ųjų metų rinkodaros tendencija.

Pradėjau ir pamiršau. Motyvacijos trūkumas reiškia, kad turbūt nenorėsite skirti laiko ir minčių grupei plėtoti. Jei dvejojate jos reikšme, geriau net nepradėkite.

Jokių taisyklių. Per daug laisvės gali pakenkti ne tik grupės kokybei, bet ir jūsų verslo, siejamo su grupe, įvaizdžiui. Nubrėžkite taisykles. Geriausia – kurkite privačią grupę. Kaip, pavyzdžiui, mano administruojama grupė apie socialinius tinklus.

Kalbate tik jūs. Iš pradžių, kol rinksis bendruomenė, žinoma, inicijuoti temas reikės jums. Tačiau jei ilgainiui nuolat tik jūs viešinsite įrašus, kiti nariai gali pasijusti esantys tik fonas.

Nėra išskirtinumo. Grupės nariai veikiausiai norės ko nors „extra“ už buvimą grupėje. Tokia jau mūsų prigimtis. Norime naudos – žinių, naujienų, nuolaidų kodų, pranešimą gauti pirmi. Pagalvokite, koks bus jūsų grupės išskirtinis turinys ar „bonusas“.

„Spaminate“. Nerėkite apie savo grupę kitose grupėse. Tai toli nenuves.

Tarpai. Susiplanuokite įrašus į priekį, ir taip išvengsite didesnių pauzių, jei grupė gana nauja.

Neišnaudojate formatų. Socialinis tinklas tobulėja ir skiria grupėms vis daugiau dėmesio. Išnaudokite kambarius, apklausas ir kt.

Jei norite gauti idėjų apie „Facebooko“ grupės kūrimą, kviečiu skaityti šį įrašą:

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.