nemokamos-video-programos

Nemokamos video vaizdo redagavimo programėlės

Vaizdo turinys mus labiau įtraukia nei statiška nuotrauka ar maketas, nes įprastai judantį vaizdą siejame su pramoga. O kur pramoga – ten laisvalaikis ir atsipalaidavimas, dėl to prie vaizdo įrašo socialiniame tinkle užtrunkame ilgiau. Jei kuriate vaizdo turinį, turbūt svarstote, kaip jį patobulinti.

Štai nemokamos vaizdo įrašų redagavimo programėlės:

Write on video programėlėje ne tik suredaguosite įrašą, bet ir išsyk galėsite jį viešinti į paskyrą. Programa daugiausia leidžia uždėti įvairius lipdukus, tektus, animuotus užrašus ant vaizdo įrašo.

Clips patiks tiems, kurie nori „trendy“ ir jaunatviško stiliaus vaizdo įrašų. Programėlė turi platų „emoji“ pasirinkimą. Jame gausu įvairių efektų, kurie įrašą pavers ypač žaismingu.

Adobe Premier Rush for Video yra nemokama ir paprastesnė „Premiere Pro“ versija. Ji siūlo nesudėtingus sprendimus ir paruoštukus. Rezultatas – aukštos kokybės vaizdo įrašas. Galite redaguoti garsą, vaizdą, pridėti nuotraukų, muzikos takelį ir pan.

IG Story Editor: StoriesStudio palengvins darbą kuriant „stories“. Ši programėlė sukarpys vaizdo įrašą į 10 sekundžių trukmės filmukus. Privalumas – nėra vandenženklio, lengva naudotis.

InSHOT programėlę lengva naudoti, ji siūlo įvairias funkcijas – vaizdo įrašo greitinimą, filtrus, muziką.

Jei ieškote daugiau įrankių socialiniams tinklams, žiūrėkite susijusius įrašus apačioje.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.