Kaip ištrinti Facebook verslo paskyrą

Kaip ištrinti „Facebooko“ verslo paskyrą?

Sukurti „Facebooke“ pačią verslo paskyrą nesudėtinga ir greita, kaip ir ją ištrinti. Pirmiausia žinokite, kad turite pasirinkimą – paskyrą nuviešinti, kad ji nebebūtų randama paieškoje, arba visiškai ištrinti.

Kaip ištrinti „Facebook“ verslo paskyrą?

Pirmiausia jūs turite būti administratorius. Nuspręskite, ar norite tik įšaldyti paskyrą, ar visiškai ją ištrinti.

Jei norite tik įšaldyti, eikite į verslo profilio settings-Page Visibility. Pasirinkite „page unpublished“. Pasirinksite atsakymą, kodėl to norite, ir išsaugokite savo pasirinkimą. Tokiu atveju paskyrą matysite tik jūs ir kiti administratoriai. Kai norėsite grįžti  prie veiklos sklaidos, vėl grįšite į tuos pačius nustatymus ir pažymėsite „page published“.

Jei norite visiškai ištrinti verslo paskyrą, eikite į settings-Remove Page-edit-delete your page. Pasirinkite Permanently delete [jūsų paskyros pavadinimas]. Patvirtinus sprendimą per 14 dienų verslo paskyra bus panaikinta. Jei visgi persigalvojote dar nespėjus sueiti 14 dienų, grįžkite į paskyrą, ir viršuje paspauskite mygtuką atšaukti ištrynimą (Cancel deletion).

Atminkite, kad nuolat kurti naujas paskyras nėra patartina, todėl apsispręskite, ko jums reikia. Verčiau redaguoti turimą verslo paskyrą nei kurkite naują.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.