Tiesioginė Instagram, Facebook transliacija

Tiesioginė transliacija „Facebook“, „Instagram“: kaip turinį panaudoti kelis kartus?

Išsirinkote temą, ruošėte medžiagą, galbūt netgi ruošėte specialią vietą filmavimui, arba kalbinote specialistą tiesioginei transliacijai socialiniame tinkle – padarėte tiek daug, kad sukurtumėte turinį auditorijai. Tačiau ar nepamiršote po transliacijos turinio išsisaugoti ir panaudoti jį dar kartą? „Live“ transliacija socialiniame tinkle žavi savo interaktyvumu, netikėtais posūkiais. Galiausiai, ji mums patinka dėl tikrumo ir žmogiškumo.

Tačiau nedvejotinai didžioji dalis tiesioginių transliacijų gali tapti ir paruoštu naujai peržiūrai vaizdo įrašu.

5 idėjos, kaip panaudoti tiesioginės transliacijos turinį dar sykį

1. Jei transliaciją rodėte vienoje platformoje, apkarpytą įrašą arba jo dalį galite panaudoti tiek tos pačios platformos tinklelyje, tiek kitoje platformoje. Juk auditorijos dažniau persidengia, nei visiškai sutampa. „Raw“ turinys ne visada patogus žiūrėti, todėl pasirūpinkite įrašo redagavimu.

2. Panaudokite trumpas ištraukas „stories“ sukurti. Galite kurti mažus ciklus. Nepamirškite įvesti į temą ir patogiai apipavidalinti turinį sekėjams. Vertingiausius „stories“ išsaugokite „Instagramo“ „highlights“.

3. Geriausias mintis užrašykite. Naudokite maketams arba tekstinei įrašo daliai. Atminkite, kad ne visi mėgstame ir turime galimybę socialiniame tinkle klausyti garsinio įrašo.

4. Jei turi prenumeratorių bazę, pasidalykite ištrauka su jais. Manau, kad gerai parengti ir neįkyrūs naujienlaiškiai – geras rinkodaros kanalas, kuris susigrąžins savo pozicijas. Jei norite užsakyti mano naujienlaiškį, šį pasirinkimą kompiuteryje rasite dešinėje ekrano pusėje, o telefonų vartotojai gali paspausti apačioje esančią rodyklę.

5. Tegu transliacijos ištrauka tampa pagrindu tinklaraščio įrašui (jei tokį turite), o gal įkvėps pradėti kurti vis dar populiarią tinklalaidę? Jei rinksitės antrąjį variantą, griežtai įsivertinkite įrašo techninę kokybę. Nieko nėra prasčiau už gergždžiantį, prastai įrašytą garsinį turinį.

Turite daugiau pasiūlymą? Pateikite juos man.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.