Skaitytojų topas: populiariausi 2021-ųjų tekstai

Šiuo metu tinklaraštį sudaro 110 įrašų: nuo praktinių patarimų, kaip ištrinti socialinių tinklų paskyras, iki kokių klaidų išvengti užsakant mokamą reklamą. Pirmą sykį darau tokią suvestinę, kurioje apžvelgiu, kas per metus jus domino labiausiai.

  1. Kaip ištrinti „Instagram“ paskyrą? buvo skaitomiausias 2021-ųjų įrašas. Praktiška informacija prieinamai, suprantamai, parengta lietuvių kalba. Prisipažinsiu, tokio didelio susidomėjimo būtent dėl paskyros ištrynimo nesitikėjau, net nedrįsau prognozuoti. Veikiau visą laiką ši tendencija man stebino, juk „Instagramas“ populiarus, ir apie jo mirimą net nekalbama.
  2. Kaip susisiekti su „Facebooko“ administracija (instrukcija) nugvelbė antrą vietą. Irgi labai praktiškas patarimų rinkinys. Šio straipsnio sėkmę suprantu: ne visiems lengva atrasti giliai paslėptą susirašinėjimo realiuoju laiku langą.
  3. Kaip pakeisti „Facebook“ paskyros pavadinimą? yra paskutinis iš penketuko praktinių įrašų. Jame surinkau daug vertingos informacijos apie galima/negalima punktus norint pakeisti verslo paskyros pavadinimą. Tikiuosi, visi tie, kurie ieškojo, sėkmingai atliko šį veiksmą.
  4. „LinkedIn“ pradžiamokslis: kaip veikia šis socialinis tinklas? Prisipažinsiu, didžiuojuosi tokiais tekstais, ir kad jie yra taip aktyviai skaitomi. Būtent dėl to ir pradėjau kurti tinklaraštį ir nuosekliai tai darau pastaruosius dvejus metus. Skaitykite, sužinokite ir pajuskite, ką įdomaus gali jums pasiūlyti šis socialinis tinklas. Tikrai daugiau nei naują darbą.
  5. Kaip gauti daugiau sekėjų „Instagram“? – kontroversiškas įrašas, nes visgi nesiūlau įprastų formulių ar tuo labiau neteisėtų sprendimų. Mano tikslas – paaiškinti, kaip veikia šis socialinis tinklas, ir kaip geriau pažinti vartotoją.

Ačiū, kad skaitote. Paspausdami reakciją parodote, kad jums mano kuriamas turinys aktualus.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.