reklama-facebook-atmesta

Kodėl nepatvirtinta atmesta „Facebook“, „Instagram“ reklama?

Ne taip seniai pradėjote užsakyti reklama socialiniuose tinkluose? Pasidomėkite, kodėl kartais jos nepatvirtinamos, arba jų tvirtinimas užtrunka. Pateikiu ne tik dažnus atvejus, bet ir kaip juos spręsti.

1. Pašalinote įrašą, kuriam užsakyta reklama. Patikrinkite, ar įrašas vis dar egzistuoja. Problemų gali sukelti ir tai, jei pažymėtas produktas buvo ištrintas arba jo nėra prekyboje. Sprendimas: pakeiskite įrašą arba produktus.

2. Pasiekėte biudžeto lubas. Reklama nepatvirtinta, nes pasiektas jūsų anksčiau nustatytas mokamos reklamos biudžetas. Lengvai pakeiskite „spending limit“ „Ads Manager“ nustatymuose. 

3. Per maža auditorija. Pasirinkote labai siaurą auditoriją, arba pasirinkote „custom audience“, kurią sudaro iki 1000 vartotojų. Sprendimas: išplėskite auditoriją, pasirinkite kitą tikslinę grupę ar kelias.

4. Reklama atmesta. Priežasčių gali būti įvairių: medicininių, neleistinų prekių reklamavimas, su rūkymu ar svoriu susijęs turinys. Žinoma, gali būti, kad robotas tiesiog suklydo. Atidžiai peržiūrėję taisykles ir įsitikinę, kad reklamos turinys leistinas, apeliuokite sprendimą.

5. Užstrigusi reklama. Sistema informuoja, kad reklama bus patvirtinta per 24 val. Įprastai patikimų „ad accountų“ reklama patvirtinama per kelias valandas. Mano praktikoje yra buvę, kad reklama tvirtinama ilgiau nei parą, nepaisant to, kad joje nieko įtartino nėra ir nebuvo švenčių įkarštis. Jei neskubu, neimkite kurti daugiau reklamų, nes galite susipainioti tarp biudžetų ir tikslų. Tiesiog palaukite iki pusantros paros. Jei nieko neįvyksta – reklamą ištrinkite ir kurkite naują.

Idealiu atveju rekomenduoju planuoti ne tik įrašus, bet ir kampanijas su „Ads Manager“ įrankiu.

Buvo naudinga? Sureaguokite, man tai padeda kurti patrauklų jums turinį.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.