Reklama su Meta Pixel

Kas yra ir kam reikalingas „Meta Pixel“?

Jei turite tinklalapį, nesvarbu, reprezentacinį informacinį (beje, tokį galiu jums sukurti) ar elektroninę parduotuvę, ir naudojatės „Instagramu“ arba „Facebooku“ verslo sklaidai, užakote socialiniame tinkle reklamas, būtinai įsidiekite „Meta Pixel“ įrankį. Jis nemokamas, bet padės geriau analizuoti lankytojų veiklą ir jų įpročius, be to, susigrąžinti tuos, kurie bent sykį žvalgėsi jūsų tinklalapyje ar, pavyzdžiui, yra užsiprenumeravę naujienlaiškį.

Kas yra „Meta Pixel“?

Paprastai kalbant – tai sugeneruota „JavaScript“ kodo dalis. Ji leidžia sekti vartotojų aktyvumą jūsų tinklalapyje. Anksčiau, iki 2022-ųjų vasario, šis įrankis vadinosi „Facebook Pixel“. Jei turėjote įsidiegę anksčiau, nebent patikrinkite, kad jis vis dar aktyvus.

Kad jį įdiegtumėte „Meta Pixel“, jums patiems nereikia patiems kurti kodo, nereikia specialių žinių. Reikia turėti prieigą prie savo tinklalapio administracinės panelės ir „Facebook Business“. Beje, „Meta Pixel“ instaliavimas įmanomas tik kompiuteryje.

Ką daro „Meta Pixel“, arba „Facebook Pixel“?

Fiksuoja vartotojų veiksmus tinklalapyje (pirkimas, prekės įdėjimas į krepšelį ir t. t.).

Galite „retargetinti“ svetainės vartotojus soc. tinklų reklamoje.

Optimizuokite, kam rodote reklamas.

Kurkite „custom audience“.

Kaip instaliuoti „Meta Pixel“?

  1. Eikite į Events Manager.
  2. Spauskite Connect Data Sources, pasirinkite Web.
  3. Rinkitės  Meta Pixel, paspauskite Connect.
  4. Įveskite Pixel pavadinimą.
  5. Surinkite tinklalapio URL.
  6. Spauskite continue.

Kai kodas sugeneruotas, turite kelias galimybes, kaip jį instaliuoti. Galite tai daryti rankiniu būdu, per partnerių platformas, arba nusiųsti nuorodas el. paštu programuotojui, kuris prižiūri tinklalapį. 

Įdiegus kodą į tinklalapį reikia sukurti „events“, kurie matuos vartotojų aktyvumą. Vėliau šiuos duomenis galėsite panaudoti reklamoms soc. tinkle.

Net jei šiuo metu informacija atrodo sudėtinga, neaišku, ar naudosite „Meta Pixel“, vis tiek rekomenduoju jį instaliuoti dabar pat. Vėliau, kai apsispręsite, jau turėsite pakankamai duomenų juos panaudoti tikslingai.

Daugiau apie reklamą socialiniuose tinkluose skaitykite apačioje tarp susijusių įrašų. Buvo naudinga? Sureaguokite, man tai padeda kurti patrauklų jums turinį.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.