Virtuali verslo vizitinė kortelė – ar turite ją?

Ilgai svarsčiau, ar man reikia vizitinės kortelės, ar greitai nekis mano duomenys, ar būsiu ilgai patenkinta pasirinktu dizainu. Visgi dvejonės nugalėjo – pasigaminau vizitinę kortelę. Esu ja labai patenkinta. Ačiū dar sykį, Raminta, jei skaitai. Čia galite susisiekti su Raminta dėl grafikos dizaino paslaugų.

Puikioji vizitinė kortelė

Tikėtina, kad jei turite verslą, įformintą UAB ar MB ar kita forma, turite ir įprastą mums vizitinę kortelę, kurią mielai įteikiate naujiems klientams ar naujai sutiktiems žmonėms, kurie potencialiai bus jūsų partneriai.

Tačiau ar turite virtualią vizitinę kortelę „Google“ paieškoje? Kalbu ne apie tinklapį (nors tai puiki jūsų platforma, kurioje galioja jūsų dėsniai ir taisyklės, priešingai nei socialiniuose tinkluose), o „Google My Business“ paskyrą, kuriai sukurti jums nereikės tinklapio ar elektroninės parduotuvės, pakaks fizinio adreso, kad galėtumėte atsidurti taip mūsų mylimoje „Google“ paieškoje. Tai yra nemokamas jūsų verslo profilis galingiausiame paieškos variklyje. Jūsų veikla bus randama pagal paieškos kriterijus tiek bendroje, tiek žemėlapio paieškoje.

„Google My Business“ paskyroje reikės nurodyti: darbo valandas, telefono numerį ir įmonės lokaciją. Kaip įprasta, klientai galės palikti atsiliepimus apie jūsų veiklą ar paslaugas. Jūs savo paskyroje matysite išsamų duomenų srautą apie jūsų konkurentus, kiek kartų ir pagal kokius raktažodžius jūsų profilis buvo pastebėtas paieškoje ir panašiai. Tai vertinga informacija, kurią jūs prasmingai galite taikyti savo verslo strategijoje, kurdami reklamas.

Vieni privalumai!

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.