irankiai influenceriu ir konkurentu statistikai

Naudingi nemokami įrankiai analizuoti konkurentus ir influencerius

Programėlių nuolat kuriamų naujų, bet sukurti naujai išties ką nors vertingo ir patikimo ne taip jau lengva. Apžvelgiu kelias man ypač patinkančias, kurias galima naudoti analizuojant savo ir kitų kanalų skaitmeninį turinį. Visos programos yra nemokamos.

https://www.modash.io/ programėlė analizuoja influencerių auditoriją. Nors yra reikalinga registracija, išbandyti programą galite nemokamai. Ir jei tai tik vienkartinis jūsų tikslas, jums to turbūt ir užteks. Čia galite surasti turinio kūrėjus pagal savo sritį, analizuoti jų kuriamo turinio vertę, įsitraukimą ir t. t.

https://socialblade.com/ – įrankis sekti socialinių tinklų paskyrų statistiką. Didelis jo privalumas – nereikalinga jokia registracija, gali greitai ir patogiai surasti bet kurio turinio kūrėjo statistiką. Kitas pliusas – surenkama informacija iš „Yotube“, „Instagram“, „Facebook“, „Twitch“, „Twitter“, „TikTok“ ir kitų soc. tinklų. Galite analizuoti viso pasaulio ir Lietuvos turinio kūrėjus.

https://www.similarweb.com/ jei turite ne tik soc. tinklų paskyras, bet ir tinklapius, analizuokite savo konkurentus. Šioje programėlėje pateikiama įvairi statistika – apie lankytojus, paiešką, mokamą ir nemokamą srautą.

http://podbay.fm/ tinklalaidės arba „podcastai“ vis dar nepraranda populiarumo, tad jei norite pamatyti, ką įdomaus kuria jūsų srities užsienio turinio kūrėjai, sykis nuo sykio pasižiūrėkite, kas madinga. Tinklapis patogus tuo, kad tinklalaidės suskirstytos į žanrus.

Patinka sąrašai ir naudingos nuorodos?

Čia rasite nemokamų fotogalerijų ir vaizdo įrašų nuorodas.

Nuotraukų redagavimo įrankiai

Patogūs įrankiai „Facebookui“

Programėlės „stories“ kūrimui.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.