Kokia statistika svarbiausia Instagrame

Sekėjų skaičius „Instagrame“: ar tai svarbiausias rodiklis?

Skaičiai socialiniuose tinkluose daugeliui vis dar svarbūs, daugelis lygina savo sekėjų skaičių su konkurentų, nežiūrėdami į įsitraukimą, turinio kokybę ar kitus kriterijus.

„Instagramas“ gerokai stipriau nei „Facebookas“ linkęs į automatizavimą, čia daugiau netikrų paskyrų. Taip pat dėl „Instagramo“ polinkio į globalumą („Facebookas“ labiau lokalus, orientuotas į konkrečią šalį) jūsų sekėjų auditorija gali būti ypač įvairi, bet nebūtinai iš jūsų tikslinio segmento.

Paskyrą lengvai gali imti sekti netikri profiliai, ir pradėti jaukti jūsų planus – komentuoti, žymėti „stories“, nuotraukose. Tad ar tikrai sekėjų skaičius yra lemiamas dalykas?

Kas svarbiau nei sekėjai „Instagrame“

Dalis sekėjų, net ir iš jūsų segmento, per laiką galėjo keisti savo įpročius ir nebesidomėti jūsų kuriamu turiniu ar parduodama paslauga. Galbūt jie įsigijo prekę ir jos nebepirks artimiausius 5 metus. O gal tai vieną kartą perkamas daiktas – vestuvinė suknelė, nekilnojamasis turtas.

Dalis po lemtingo pirkinio lieka jūsų sekėjais, kiti, matydami savo sraute nebeaktualų turinį, palieka jūsų dėmesį kitiems ir spaudžia „unfollow“. Nieko blogo negalvodami.

Kas svarbiau „Instagrame“? Įsitraukimas: didžiausią vertę kuria KOMENTARAI po įrašu. Ar tai reiškia, kad turite žūtbūt siekti įtraukti sekėjus po įrašu? Kiekvieną sykį įrašą būtinai pabaigti klausimu apie gyvenimo prasmę? Ne. Nebūtina ir nuolat žaisti žaidimo – kuris/kuri, koks skaičius, ką renkiesi. Šį pramoginį tipą galite taikyti, bet ne nuolatos. Tai taps įkyru, ir net tų skaičių ar širdelių nebegausite.

Žinoma, rekomenduočiau atsispirti bandos jausmui ir bandymui įtikti kitiems, kai įrašo autorius prašo pakomentuoti įrašą + ženklu, padėti konkretų „emoji“. Gausite jūs tą komentarą, bet kokia jums iš to vertė? Kokia vertė iš elementariausio lygio robotuko veiksmo?

Net ir įsitraukimas gali būti išpūstas ir netikras. Analizavimas padeda suprasti, kas išties yra kas. Dalijuosi nuoroda į nemokamą ir saugų įrankį sužinoti savo ar sekėjų bendrąją įsitraukimo ir kitokią statistiką.

Norite jūsų paskyros turinio analizės, paaiškinimo, kodėl sekėjai nebeįsitraukia? Susisiekite.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.