Kaip pakeisti Facebook verslo puslapio anketos pavadinimą

Kaip pakeisti „Facebook“ paskyros pavadinimą?

Atnaujinta 2022 m. sausį.

Rebrandingas – sudėtingas ir atsakingas procesas, į kurį kartais įeina ir pavadinimo keitimas. Šį sprendimą priimkite labai rimtai pasvėrę visus už ir prieš, pastarųjų galbūt net bus daugiau. Tačiau jei apsisprendėte keisti veiklos arba prekės ženklo pavadinimą, jums reikės pasikeisti ir socialinių tinklų paskyrų pavadinimus.

„Facebooke“ tai šiek tiek komplikuočiau nei kituose socialiniuose tinkluose, todėl jums keitimą palengvins šie patarimai.

„Facebookas“ turi griežtas, bet ne visada aiškiai apibrėžtas taisykles visais klausimais. Ne išimtis ir pavadinimo keitimas.

Prieš siekdami pakeisti „Facebooke“ puslapio pavadinimą:

Įsitikinkite, kad esate paskyros administratorius. Tą pamatysite paspaudę verslo paskyroje settings-page roles.

Skirkite laiko, nes pavadinimo keitimas keliais etapais gali užtrukti mėnesį ar du.

Ko negali būti „Facebooko“ verslo paskyros pavadinime:

įžeidžiančio turinio;

žodžio „official“, jei paskyra neturi patvirtinimo;

netikslingo didžiųjų raidžių naudojimo, pavyzdžiui, tHe best CaFE;

tam tikrų simbolių, pavyzdžiui,®, neįprastų skyrybos ženklų;

„Facebooko“ pavadinimo variacijų;

pavadinimas negali viršyti 75 simbolių.



Kaip pakeisti „Facebooko“ verslo paskyros pavadinimą?

Prisijunkite kompiuteryje prie savo verslo paskyros. Paspauskite kairėje pusėje esantį „About“. Spauskite „Edit“ šalia jūsų paskyros pavadinimo (name). Įveskite norimą naują pavadinimą.

Įvesto pavadinimo keisti nebus galima laukiant patvirtinimo, todėl prieš patvirtinimą įsitikinkite, kad nepadarėte korektūros klaidų.

Tikėtina, kad jei kardinaliai norite pakeisti paskyros pavadinimą, jums nepavyks to padaryti, nes „Facebookas“ tiesiog atmes jūsų prašymus.

Keisti pavadinimą į klaidinantį jūsų esamus sekėjus negalima. Jei esate kavos pardavėjas, paskyra negali būti naudojama buhalterinėms paslaugoms. Tokiu atveju teks kurti naują.

Tačiau jei keičiate ne pačią sritį, o pavadinimą, arba truputį jį koreguojate, bandykite šį kelią:

prie senojo pavadinimo per brūkšnelį įrašykite jūsų naująjį pavadinimą, pavyzdžiui, Arbata jums-Sveikatinamoji arbata iš Rytų.

Nerašykite pasvirojo brūkšnio /, taškų, dvitaškių – nerizikuokite. Rašykite didžiąsias raides tik ten, kur būtina, nerašykite ištisų žodžių CAPS LOCKU.

Kuo daugiau sekėjų turite, tuo atidžiau bus stebimi jūsų keitimai. Tačiau limito, su kokiu sekėjų skaičiumi paskyros pavadinimo keisti nebegalite, oficialiai nėra žinoma. Tikrai esu pakeitusi pavadinimus paskyroms su keliais, keletu tūkstančiais sekėjų.

Kai sistema patvirtins jūsų ilgąjį pavadinimą, tai turėtų užtrukti iki 7 dienų, nutrinkite nereikalingus žodžius vėl keliaudami į „About“ ir redaguodami pavadinimą.

Po dar 7 dienų turėtumėte gauti savo norimą atsinaujinusį pavadinimą.

Tada verta pasikeisti ir paskyros URL, kurį „Facebookas“ vadina username.

Jei jums net iš pirmo sykio nepatvirtina papildyto pavadinimo, pridėkite bent 1 naują žodį, ir taip žaiskite kas savaitę po patvirtinimo, kol gausite tokį pavadinimą, kokio siekiate.

Atminkite, kad visi jūsų sekėjai gaus pranešimą apie kiekvieną paskyros pavadinimo keitimą. Verta būtų prieš radikalesnį keitimą juos informuoti įrašu savo sienoje.

Svarbu nepiktnaudžiauti pavadinimo keitimais – apsispręskite kartą ir visiems laikams, koks jūsų naujas kelias ir laikykitės jo.

Nežinote, kuo pakeisti esamą pavadinimą? Idėjų pavadinimo kūrimui rasite šiame įraše, o jei reikia pagalbos, kreipkitės.

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.