Kaip planuoti „Instagram“ įrašų kalendorių?

Šiame įraše skiriu dėmesį techninei „Instagramo“ įrašų planavimo daliai. Turinys, temos, dažnumas yra arba bus apžvelgti atskiruose įrašuose. Juos rasite po šiuo įrašu tarp susijusių.

Kviečiu prenumeruoti naujienlaiškį, kad gautumėte atrinktus skaitomiausius įrašus ir tik prenumeratoriams skirtas dovanas – naudingų įrankių sąrašus, kaip išnaudoti socialinius tinklus verslui.

Spauskite mėlyną rodyklę, esančią ekrano apačioje, užpildę duomenis ir patvirtinę sutikimą, gautą, el. pašto dėžutėje, ne dažniau kaip 1 kartą per mėnesį jus pasieks naudingos informacijos apie verslo komunikaciją. Jei skaitote kompiuteryje – dešinėje ieškokite geltono laukelio, kur irgi užsisakysite naujienlaiškį.

Nemokamas įrankis planuoti „Instagram“ įrašus

Anksčiau savo klientams kurti kalendorių „Instagramo“ paskyrai rekomenduodavau programėlę Later.com., kuri lengvai naudojama kompiuteryje. Ji nesudėtinga, kaupia galeriją, gali siųsti pranešimus prieš paviešinant įrašą, jei jums svarbu patikrinti jo aktualumą. Kvaila matyti sraute įrašus apie prastą orą, kai kelias dienas iš eilės kepina saulė.

Tačiau pastarąjį pusmetį, kai „Facebookas“ pristatė ir jau šiek tiek patobulino savo kurtą NEMOKAMĄ ir NERIBOTĄ paskyrų skaičiaus įrankį „Creator Studio“, rekomenduoju tik jį.

„Creator Studio“ galite naudoti tiek kompiuteryje, tiek telefone, ir galimybės tikrai plačios. Rekomenduočiau visgi dirbti prie kompiuterio, nes dažniausiai darbas kompiuteriu yra nuoseklesnis, išvengsite korektūros klaidų, lengviau kopijuosite tekstus ar „hashtagus“.

Priregistravę savo verslo (business) arba kūrėjo (creator) „Instagram“ paskyrą prie „Creator Studio“ galėsite neribotai planuoti savo įrašų kalendorių. Galėsite viešinti įrašus ir į IGTV, stebėti įrašų ir pačios paskyros analitiką.

„Creator Studio“ programos trūkumai

Šiuo metu, 2020 m. vasarą, įrankis nesuteikia galimybės viešinti į „Instagramą“ „story“, tik į „Facebooką“.

Viena bėda, kurios kol kas neištaisė, yra ta, kad turite įkelti „karuselės“ nuotraukas būtent norimu išdėstymu, stumdyti jų negalite.

Kitas trūkumas – jūs nematysite, kaip atrodys jūsų tinklelis paviešinus įrašus, teks įsivaizduoti, daryti koliažus arba braižyti lenteles ant popieriaus, arba naudotis išorinėmis programomis, pavyzdžiui, „Planoly“.

Ši programėlė yra 100 % saugi ir patvirtinta paties „Instagramo“. Ją galite naudoti tiek kompiuteryje, tiek telefone.

Prieš naudodami kitas trečiųjų šalių programėles įsitikinkite, kad jos patvirtintos. Į naršyklę įveskite programėlės pavadinimą ir prirašykite „safe“ arba „secure“, pavyzdžiui, „is planoly app safe“.

Nepatvirtintų programų naudojimas gali kenkti jūsų paskyros kokybei, o piktnaudžiaujant galite išvis netekti paskyros.
Kas dar kenkia „Instagramo“ paskyros kokybei, skyriau net kelis įrašus.

Buvo naudinga? Sureaguokite:

Kaip vertinate šį įrašą?
  • Įdomu
  • Jau žinojau
  • Pritaikysiu
Veiksmai
Deimantė Bagdanavičienė
Bendraukime8 671 81779
Slapukų žinutė

Nėra nieko „skaniau“ už mūsų „slapukus“. Be jų mūsų svetainė nevalgoma. Sužinokite receptą.

Įvyko klaida. Bandykite vėliau.